(0346) 283284

Klik hier voor een afspraak

Nieuws

 • Gemaakt op: 25-8-2011 22:49:10

  Weinig zelf-schilderende woonconsumenten weten dat ze het tegenwoordig moeten doen met andere verven. En degenen die het weten zijn niet onder de indruk van de kwaliteit. Dat blijkt uit het nieuwste SchildersVaktrend-onderzoek.

  In de schildersbranche is nu al een jaar of drie veel te doen over de verven die sinds januari 2010 verkocht worden. Maar in hoeverre wéten consumenten van de nieuwe verven? De nieuwe verven gedragen zich natuurlijk anders en moeten daarom anders worden aangebracht. De consument zou daarvan op de hoogte moeten zijn. Niets bleek minder waar.

  USP Marketing Consultancy ondervroeg 501 'woonconsumenten'. Daarvan bleek 44 procent in het afgelopen jaar schilderwerk aan de eigen woning te hebben verricht (huurders: 31 procent, kopers: 51 procent).

  Vervolgens is gevraagd of de zelfschilders weet hadden van, danwel uitgelegd is dat ze met nieuwe verven aan de slag gingen. Slechts 30 procent wist er van of hoorde er over bij de aanschaf van de verf.

  Aan degenen die én zelf schilderden én wisten dat ze met nieuwe verf schilderden werd gevraagd wat ze van de nieuwe producten vonden, met onderstaand resultaat.

 • Persbericht

  Gemaakt op: 28-4-2012 13:50:24

  H.V.I. Glas & Schilderwerken mag zich vanaf donderdag 22 maart jongstleden tot de 25 beste vakschilders in Nederland rekenen, die zijn aangesloten bij de landelijke kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.

  Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 400 vakschilders te waarborgen en te controleren.

  Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot de kwaliteitsorganisatie. De Betere Schilder stimuleert de leden telkens weer om professioneel en gedreven het werk uit te voeren. Deze prijs geeft de winnaars de bevestiging dat ook de klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit. “Ik ben dan ook zeer vereerd dat ook mijn klanten het werk zo enorm waarderen,” aldus de trotse prijswinnaar.

  De klanten van een Erkend Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn en kunnen na het opgeleverde schilderwerk heel gemakkelijk en online een gedetailleerde beoordeling geven van het werk. Op basis van deze beoordelingen wordt de ranglijst opgemaakt. Niet alleen het schildersbedrijf profiteert, alle klanten die aan dit klanttevredenheidsonderzoek meedoen, maken namelijk kans op een schildersbon van liefst €500,-

  Graag vertelt H.V.I. Glas & Schilderwerken u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten uitvoeren van schilderwerk. Bel met H.V.I. Glas & Schilderwerken: Tel.: 0346-283284

 • Gemaakt op: 28-4-2012 13:42:25

  Laag btw-tarief verlengd tot 1 oktober


  Staatssecretaris Weekers van Financiën geeft ondernemers en consumenten tot 1 oktober van dit jaar de tijd om van het lage btw-tarief voor renovatie en herstel van de woning gebruik te maken.

  Weekers komt hiermee tegemoet aan vragen vanuit de branche om een uitloop van de regeling.  Voorwaarde is wel dat de werkzaamheden voor 1 juli moeten zijn begonnen en voor 1 oktober zijn afgerond.  De woning moet ouder zijn dan twee jaar. “Er waren veel vragen over de behandeling van uitgelopen werkzaamheden. Deze overgangsmaatregel is soepel en helder tegelijk. Vanaf 1 oktober is het loket echt gesloten,” aldus de staatssecretaris.

  Uit de administratie van de ondernemer moet blijken dat de werkzaamheden daadwerkelijk zijn aangevangen vóór 1 juli van dit jaar. Om dat aan te tonen kan worden aangesloten bij de werkenadministratie van de ondernemer in kwestie. Dat betekent dat het verlaagde tarief niet van toepassing is als alleen een overeenkomst is gesloten voor de klus.

  De verbouwing of renovatie wordt als afgerond beschouwd als de oplevering heeft plaatsgevonden en de consument het werk heeft aanvaard. De aanvaarding kan ook blijken uit het feit dat de consument het werk heeft betaald.

  Bron: Rijksoverheid

Contact

H.V.I. Glas & Schilderwerken

Zwanenkamp 1193

3607 NS Maarssen

Tel. 0346 283284

Mobiel. 06-21836335

E-mail: info@hvi-glasenschilderwerken.nl

Internet: www.hvi-glasenschilderwerken.nl